کارشناسان معتقدند سرانه مصرف آبزیان کشور از نصف میانگین جهانی کمتر است. برخی عقیده دارند در ایران عمدتا تمرکز را روی تولید و مصرف گوشت مرغ گذاشتهایم و شرکتهای خصولتی بسیاری در این حوزه سرمایهگذاری کردهاند. بنابراین مصرف غالبا به سمت گوشت مرغ رفته است. اخیرا یکی از نمایندگان از سرانه مصرف پایین گوشت آبزیان انتقاد کرده و کاهش قدرت خرید مردم را از جمله دلایل آن ذکر کرده است. با این وجود طبق آمارهای سازمان شیلات سرانه مصرف حدود 13-14 کیلوگرم است. از سوی دیگر براساس آماری که از سوی فائو منتشر شده سالانه 146 میلیون تن ماهی در جهان تولید میشود که سهم ایران از این تولید در سال 1384،520 هزار تن بوده است. ادامه مطلب مصرفکم آبزیان درسفرهمردم عدماستقبال بازار ازتحصیلکردههایبیکار مصرف ,گوشت ,تولید ,سرانه ,سرانه مصرف